Når 2 x Evan = Kærlighed

Den ene har spillet rollen som Evan Hansen på Broadway. Den anden spiller Evan på USA-tournéen.

Skuespilleren Taylor Trensch har spillet titelrollen som Evan Hansen i musicalen på Broadway i næsten et år. Han har netop haft sin sidste optræden, men det var ikke kun succes på scenen, han fik ud af sit job på Broadway.

Det var nemlig også her, at han mødte Ben Levi Ross, som havde jobbet som “understudy” på rollen som Evan. (En “understudy” spiller rollen, når den oprindelige skuespiller er forhindret.)

Ben Levi Ross er heller ikke længere en del af Broadway-holdet – han har nemlig overtaget titelrollen som Evan på den store USA-tourné, som musicalen for tiden er i gang med.

Men selv om de begge nu har forladt Broadway (for denne gang), så har de stadig både minderne – og hinanden! De er nemlig blevet kærester, og i anledning af Valentine’s Day, har “Dear Evan Hansen”-holdet indspillet en helt særlig udgave af musicalens mest populære sang “Only Us” med Taylor og Ben.

Se den herunder – og hvis I er bare lidt ligesom os, så hent bare en kleenex med det samme, for hold nu op, hvor er de søde 🙂

FUN FACT

Vidste du, at Becky Albertalli og Adams Silveras bestseller HVIS DET ER OS faktisk har fundet sin titel efter denne sang fra DEAR EVAN HANSEN?

På amerikansk hedder romanen WHAT IF IT’S US, og det er faktisk første linje i sangen her. Becky og Adam har heller ikke lagt skjul på, at det netop er fra denne sang, at deres titel er fundet.

HVIS DET ER OS er inddelt i flere dele – og hver del har taget navn efter en linje i omkvædet af sangen “Only us”.

HAR DU SET?
error: Content is protected !!