Musicalen

Musicalen DEAR EVAN HANSEN havde sin premiere på Broadway i New York i 2016. Den blev straks en publikumssucces, og var samme år også nomineret til ikke mindre end ni Tony Awards (teaterverdens svar på en Oscar®). Den modtog ikke mindre end seks priser, bl.a. for “Best Musical”. Siden er den blevet en af de største musicalsuccesser på Broadway i nyere tid.

DEAR EVAN HANSEN er fortællingen om den 17-årige Evan, der ved en tilfældighed bliver indblandet i en families sorg over deres søn og brors selvmord.  En fortælling, der har rørt publikum dybt – og også alle de fans, der endnu ikke har set musicalen live, men blot fulgt med på nettet, hørt musikken og læst om historien.

Under #youwillbefound har musicalen skabt ny opmærksomhed på problematikken i, at selvom vi lever i en tid, hvor sociale medier inviterer os til at ‘interagere’ med hinanden, så føler flere og flere sig ensomme. Og nogle føler sig så ensomme – og “forkerte” – at selvmord kan føles som den eneste udvej. DEAR EVAN HANSEN vil fortælle os alle noget andet. At vi hører til. At vi bliver set. At vi ikke er alene.

PR-foto fra Brodway-musicalen

Musicalen får premiere i Londons Westend i efteråret 2019, men der er stadig intet nyt om en dansk opsætning.

error: Content is protected !!