Sangene

Musikken i DEAR EVAN HANSEN har fået fans over hele verden – også blandt dem, der endnu ikke har set forestillingen. Her har vi udvalgt fire sange fra forestillingen, som kan introducere dig til historien om Evan.

Evans præsentation af sig selv. En sang om at holde sig på afstand – holde sig for selv. Om at se verden fra den anden side af vinduet, hvor du ikke er rigtig “med”, og hvor ingen hører, hvad du siger.

Zoe, som er søster til Connor, der har taget sit eget liv, synger om at nægte at sørge over den bror, som hun ikke følte, hun kendte. Hun nægter at savne ham. Connors forældre er også med. De synger om det modsatte – om at lade sig opsluge af sorgen, om at tage afsked.

Afslutningen på 1. akt, hvor Evan ved en fejl er blevet blandet ind i Connors familie sorg. Og selvom det hele er en misforståelse, så føler han – måske for første gang – at han hører til. At han er blevet set. At han er blevet “fundet”.

Zoe og Evan lærer langsomt hinanden at kende. Men Zoe tror, at Evan var hendes nu afdøde brors bedste ven – og i virkeligheden kendte Connor og Evan ikke rigtigt hinanden. Men uanset hvad, finder Zoe og Evan et sted, hvor de sammen kan holde ud at være. For Zoe handler det måske om at glemme savnet af sin bror. For Evan handler det om, at han længe har været forelsket i Zoe, som han indtil nu har troet var helt uopnåelig.

Du kan finde alle sangene på Spotify her:

error: Content is protected !!